Five Nights at Freddy's 3

 

ФНАФ
Five Nights at Freddy's 3  — відеогра жанру point-and-click, survival horror, випущена інді-розробником Скоттом Коутоном, третя ігра серії ігор Five Nights at Freddy's.


Дія гри відбувається через 30 років після закриття піцерії Freddy Fazbear's pizza, а саме: в атракціоні страху «Жахи Фазбера: Хоррор-атракціон». У кінці кожної ночі гравець отримує можливість пограти в міні-гру (передісторію 3-ї частини). Вілліам Афтон, ще як «Фіолетовий чоловік», за сюжетом, розібрав всіх чотирьох аніматроніків.

Душі п'ятьох дітей оточують Фіолетового чоловіка, який знаходиться в кімнаті, в яку не було доступу аніматронікам. Фіолетовий чоловік лякається і, щоб сховатися від привидів, влазить в костюм зламаного Спрінг Бонні, сподіваючись, що вони його не дістануть там. Він починає нестримно сміятися, але через підвищену вологість в приміщенні і гарячого дихання на пружини ендоскелета небезпечний механізм спрацьовує, пружини костюма випрямляються, 

  • Спрінгтрап  — перший справжній аніматронік-антагоніст, але на відміну від інших є смертельним для гравця. Він починає шлях з камери 09. Пересувається по камерах з 10 до 1 і по вентиляції, що допомагає йому швидко дістатися до гравця. Може встати за склом офісу або виглядати з-за дверей перед нападом. Нападає при відкритті планшета, при втраті свідомості при поломці вентиляції, якщо на нього не дивитися і дивитися 1 годину. Також може напасти з відкритим ротом, якщо гравець відверне планшет з камерами. Існує така умовність, що якщо грати 6-ту ніч з чітамі «Радар» і «Без поломок», після кожної атаки фантома він переміщується на 2 кімнати ближче до гравця. Активний з 2-ї ночі. Річ у тім, що його, як говорив Телефонний хлопець, знайшли і привезли до другого дня відкриття тестування. Має два скрімери. Він може знаходитися у двох місцях в один і той же час, оскільки інший спрінгтрап — лише уява самого охоронця, а інший вже справжній. Так само він вижив в пожежі після 6 ночі. А ще існує такий баг що можна пройти гру просто не виходячи з планшета з системами він нападах тільки якщо ти вийшов з планшета або коли світло блимає але якщо не виходити з планшета то він не нападе залишаеться блимання а його не буде без поломки вентиляції а її не буде тому що ми постійно перезавантажуватимемо систему і все це просто безкоштовно пройдена гра

Фантоми

  • Фантом Хлопчика з кульками — фантом, галюцинація. Виглядає, як Balloon Boy з другої частини, тільки фантом обвуглений, у нього світяться зіниці і він не має таблички і кульки. Він може з'явитися на камері без зіниць. Якщо швидко не відпустити планшет або не переключити камеру, і потім закрити монітор, після того як ви на нього подивилися більше 2 сек, то він нападе. Ламає систему вентиляції. Активний з 2 ночі.
  • Фантом Фредді — фантом. Схожий на Freddy з другої частини, але він обвуглений, має білі зіниці і не має правої ноги. Часто проходить за вікном. Нападає якщо не подивитися в один з планшетів. Ламає вентиляцію. Активний з 3 ночі.
  • Фантом Фоксі — фантом. Схожий на зламаного Фоксі з другої частини, але у нього зовсім немає правого вуха і лівої руки, обвуглений і зіниці в нього світяться. Іноді з'являється в лівій стороні офісу. Щоб врятуватися, треба повернутися в праву сторону офісу. Ламає вентиляцію. Активний з 4 ночі.
  • Фантом Чіки — фантом. Схожа на Чіку з першої частини, але вона обвуглена, не має кексу в руці і має білі зіниці. Вона з'являється на CAM 07, швидке переключення камери допоможе врятуватися від неї. Ламає вентиляцію. Активна з 3 ночі.
  • Фантом Маріонетки  — фантом. Схожа на маріонетку з FNaF 2, але вона сильно обвуглена (. Якщо не перемкнути швидко камеру або не закрити монітор, то вона закриє гравцеві огляд на 10 секунд, зламавши систему камер. Йдучи зламає і вентиляцію. Активна з 4 ночі.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Five Nights at Freddy's

Five Nights at Freddy's 2

Five Nigts at Freddy's 5 (FNAF Sister Location)