Five Nights at Freddy's 4

ФНАФ 4

 Five Nights at Freddy's 4 — гра жанру point-and-click та survival horror, випущена інді-розробником Скоттом Коутоном, четверта гра серії ігор Five Nights at Freddy's.

Спочатку не була розміщена в Steam Greenlight, а відразу з'явилася в Steam для випуску. Початково вийшла 24 липня для ПК.

Жах пішов за персонажем гравця додому. У цій останній частині оригінальної історії Five Nights at Freddy's гравець повинен ще раз захистити себе від Фредді
, Чіки, Бонні, Фоксі, а також нового аніматроніка Фредбера та Плюштрапа. Граючи за дитину, чия роль не відома, необхідно захистити себе, поки не настане 6-а ранку, спостерігаючи за дверима, а також захищаючись від аніматроників, які можуть знаходиться у шафі або на ліжку позаду.

Персонаж має при собі лише ліхтарик, за допомогою якого він може відлякувати аніматроніків, які підкрадаються з далекого кінця коридору, тож слід бути обережним і слухати. Якщо ворог підкрадеться надто близько, гравець встигне побачити лише його очі й гра завершиться.

«Веселимося з Плюштрапом»

Сенс цієї міні-гри в тому, щоб зловити Плюштрапа на точці X. Якщо це вийде, то гравець пропустить 2:00 наступної ночі (цей бонус одноразовий). Якщо ж ні, то все залишиться так само. Також в цій міні-грі можна зловити скример Плюштрапа, але від цього гравець не програє, хоч ворог під час цього стоїть на точці Х (або поруч).

Аніматронніки

Жахливий Фредді

Фредді не з'являється до тих пір, поки ззаду гравця на ліжку не з'явиться 3 міні-Фредді. Колиж це стається, то повернувшись назад можна побачити скример. Фредді не може бути в ліжку, або шкафу.

Жахливий Бонні

Даний аніматронік з'являється в лівих дверях від гравця. Якщо відразу посвітити в проріз, не прислухаючись до звуків, гравець отримує скример, що може з'явиться в коридорі на кілька секунд.

Жахлива Чіка

Аналог Бонні, тільки з правого боку від гравця. Може з'явиться в коридорі на кілька секунд.

Жахливий Фоксі

Забігає до гравця у шафу. Посвітивши туди, можна побачити як Фоксі закричить, проте не вб'є. Закривши шафу, слід чекати до того, як аніматронік перетвориться на плюшеву іграшку. Якщо цього не зробити, в будь-який момент з'явиться скрімер.

Жахливий Фредбер

З'являється скрізь і замінює інших аніматроніків. Схожий на Золотого Фредді.Коли діє Фредбер, інші вороги не з'являються. Але з ним важко.

Жахлива Маріонетка

Діє як Фредбер, замінює інших аніматроніків. З'являється о сьомій ночі, як Жах тільки на хеллоуїн.

Жах

Темна версія Фредбера. Посвітивши у нього, і вчасно не закрити двері, Жах лякає гравця. І гра перезапускається.Як скрімер Золотий Фредді.

Жахливий Балун Бой

Це хлопець з кульками, він страшний персонаж, злий.Заходиш в Extra там вибір плюштрапа або хлопець з кульками.Тільки хеллоуїн.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Five Nights at Freddy's

Five Nights at Freddy's 2

Five Nigts at Freddy's 5 (FNAF Sister Location)